פורסם ב- כתיבת תגובה

מגנזיום ביסגליצינאט מה המזון שמכיל הכי הרבה מגנזיום?

המקורות העשירים ביותר במגנזיום ממזון טבעי הם:

1. גרעיני דלעת

גרעיני דלעת הם מהמקורות העשירים ביותר במגנזיום. כ-100 גרם גרעיני דלעת מכילים כ- 535 מ"ג מגנזיום.

2. שקדים

100 גרם שקדים מכילים כ-270 מ"ג מגנזיום, מה שהופך אותם למקור מצוין למגנזיום.

3. תרד (עלים ירוקים)

תרד מכיל כ-79 מ"ג מגנזיום ב-100 גרם (בכמויות גדולות יותר, עלי תרד טריים או מבושלים הם מקור מצוין).

4. אבוקדו

אבוקדו מכיל כ-29 מ"ג מגנזיום ב-100 גרם, ותוסף נוסף לערכים התזונתיים המרשימים שלו.

5. שוקולד מריר

שוקולד מריר עם כ-70% קקאו ומעלה יכול להיות מקור מצוין למגנזיום. ב-100 גרם של שוקולד מריר יש כ-230 מ"ג מגנזיום.

6. דגנים מלאים (כמו קוואקר, אורז חום, וכוסמת)

דגנים מלאים הם מקור טוב למגנזיום. ב-100 גרם של קוואקר יש כ-177 מ"ג מגנזיום.

7. קטניות (עדשים, חומוס, שעועית)

עדשים מכילות כ-71 מ"ג מגנזיום ב-100 גרם, ושעועית מכילה כ-60 מ"ג.

מזון שמכיל הרבה מגנזיום יכול לעזור מאוד בשמירה על רמות בריאותיות של מינרל זה, אך אם אתה מחפש את מגנזיום ביסגליצינאט ספציפית, זה יהיה בתוסף ולא במזון טבעי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *